Bageriet

MOKKARIET_BAGERI_V010.jpg

Der bor en bager...

Når du kommer ind i Mokkariet på Nørrebro, kan det være, der dufter af banankage eller friskbagte boller. I kælderen under kaffebaren har vi nemlig et bageri, hvor vores kok Faiz og vores bager John fremtryller lækre kager og boller

MOKKARIET_BAGERI_V006.jpg

Bollerne 

Dejen, der bliver til vores gode boller, bliver altid lavet helt fra bunden i Mokkariets bageri af kokken Faiz. 

MOKKARIET_BAGERI_V009.jpg

Fra Damaskus til Mokkariet 

Faiz strør græskarkerner på toppen af bollerne og godt humør i Mokkariets køkken. Førhen havde Faiz en restaurant i Damaskus, men for få år siden kom han til Danmark, og han tryller dagligt i Mokkariets køkken, mens han træner det knudrede danske sprog.

Takket være Mokkariets søde og sultne gæster er Faiz dog allerede flydende på dansk, når det kommer til ord som "blødkogt æg" og "spejlæg" - og selvom han som regel har drøntravlt med at lave begge dele, har han altid glimt i øjnene og et bredt smil om munden.

MOKKARIET_BAGERI_V003.jpg

Manden bag mesterværkerne

John er geniet bag vores smukke og velsmagende kager. 
Med mere end 10 års erfaring som bager og kok er der god grund til, at Johns mesterværker ikke er til at sætte en finger på.  

Når John bager i køkkenet under kaffebaren på Jagtvej, er det ikke kun de gode dufte, der spreder sig - det gør den gode karma også. John er nemlig altid i godt humør og klar med en joke eller en kæk kommentar

 Kvalitet og opfindsomhed går hånd i hånd i Johns bageri, og man ved aldrig helt, hvad han finder på. John mestrer alt fra cheesecake i alle afskygninger til vegansk banankage og glutenfri polenta-kage. 


Og ikke mindst den klassiske lemonpie med marengs, som ingen laver lige så godt som John...